Apartamenti 223

You are here

Apartament 2+1 në shitje në zonën e Oxhakut me sipërfaqe totale prej 106.32 m2 me dy tualete dhe një llozhë. Apartamenti ndodhet në katin e dyte dhe ka orientim jug-perëndim.

Tipi:
2+1
Shkalla:
02
Kati:
02
Orientimi:
Jug - Perëndim
Sipërfaqe Totale:
106.32m2
Sipërfaqe Apartamenti:
93.43 m2
Sipërfaqe e Përbashkët:
12.89 m2
Kuota:
7.59m

Apartamenti i zgjedhur

Apartamente në shitje

Apartamente të Ngjashme

Kati
03
Tipi
2+1
Sipërfaqe
98.32m2
Çmimi
81610 €
Kati
02
Tipi
2+1
Sipërfaqe
106.32m2
Çmimi
88250 €
Kati
03
Tipi
2+1
Sipërfaqe
110.48m2
Çmimi
91700 €
Kati
02
Tipi
2+1
Sipërfaqe
110.48m2
Çmimi
91700 €

Ndërtuesi

Progeen shpk është një shoqëri ndërtimi e themeluar në vitin 2013 e cila kryen veprimtarinë e saj si investitore në tregun e godinave të banimit por edhe si kontraktore e përgjithshme me referenca të shkëlqyera punësh për shoqëri e organizata ndërkombëtare.

Lexo më shumë

Broshura

X

Na Kontaktoni

Rezervoni një telefonatë

: