Apartamenti 311

You are here

Apartament 1+1 në shitje në zonën e Oxhakut me sipërfaqe totale prej 84.13 m2 me një tualet, një depo dhe një llozhë . Apartamenti ndodhet në katin e tretë ka orientim veri-lindje.

 

Tipi:
1+1
Shkalla:
01
Kati:
03
Orientimi:
Veri - Lindje
Sipërfaqe Totale:
84.13m2
Sipërfaqe Apartamenti:
73.93 m2
Sipërfaqe e Përbashkët:
10.20 m2
Kuota:
10.89m
Harta e Katit :

Apartamenti i zgjedhur

Apartamente në shitje

Apartamente të Ngjashme

Kati
01
Tipi
1+1
Sipërfaqe
77.38m2
Çmimi
66550 €
Kati
03
Tipi
1+1
Sipërfaqe
84.13m2
Çmimi
72350 €
Kati
04
Tipi
1+1
Sipërfaqe
84.13m2
Çmimi
72350 €

Ndërtuesi

Progeen shpk është një shoqëri ndërtimi e themeluar në vitin 2013 e cila kryen veprimtarinë e saj si investitore në tregun e godinave të banimit por edhe si kontraktore e përgjithshme me referenca të shkëlqyera punësh për shoqëri e organizata ndërkombëtare.

Lexo më shumë

Broshura

X

Na Kontaktoni

Rezervoni një telefonatë

: