Apartamenti 312

You are here

Apartament 2+1 në shitje në zonën e Oxhakut me sipërfaqe totale prej 110.48 m2 me dy tualete (njëri prej të cilëve me ventilim natyral), një depo dhe një ballkon. Apartamenti ndodhet në katin e tretë dhe ka orientim veri-lindje, veri-perëndim.

Tipi:
2+1
Shkalla:
01
Kati:
03
Orientimi:
Veri - Lindje
Veri - Perëndim
Sipërfaqe Totale:
110.48m2
Sipërfaqe Apartamenti:
97.08 m2
Sipërfaqe e Përbashkët:
13.40 m2
Kuota:
10.89m

Apartamenti i zgjedhur

Apartamente në shitje

Apartamente të Ngjashme

Kati
03
Tipi
2+1
Sipërfaqe
98.32m2
Çmimi
81610 €
Kati
02
Tipi
2+1
Sipërfaqe
106.32m2
Çmimi
88250 €
Kati
03
Tipi
2+1
Sipërfaqe
110.48m2
Çmimi
91700 €
Kati
02
Tipi
2+1
Sipërfaqe
110.48m2
Çmimi
91700 €

Ndërtuesi

Progeen shpk është një shoqëri ndërtimi e themeluar në vitin 2013 e cila kryen veprimtarinë e saj si investitore në tregun e godinave të banimit por edhe si kontraktore e përgjithshme me referenca të shkëlqyera punësh për shoqëri e organizata ndërkombëtare.

Lexo më shumë

Broshura

X

Na Kontaktoni

Rezervoni një telefonatë

: