Apartamenti 322

You are here

   Apartamenti 322 ne Rezidencen IRIS ndodhet ne katin e trete te banimit ne shkallen 2. Ai ka orientim Jug-Perendim dhe eshte i perbere nga 2 dhoma dhe nje kuzhine. 

Tipi:
2+1
Shkalla:
02
Kati:
03
Orientimi:
Jug - Perëndim
Sipërfaqe Totale:
98.32m2
Sipërfaqe Apartamenti:
86.40 m2
Sipërfaqe e Përbashkët:
11.92 m2
Kuota:
10.89m

Apartamenti i zgjedhur

Apartamente në shitje

Apartamente të Ngjashme

Kati
03
Tipi
2+1
Sipërfaqe
98.32m2
Çmimi
81610 €
Kati
02
Tipi
2+1
Sipërfaqe
106.32m2
Çmimi
88250 €
Kati
03
Tipi
2+1
Sipërfaqe
110.48m2
Çmimi
91700 €
Kati
02
Tipi
2+1
Sipërfaqe
110.48m2
Çmimi
91700 €

Ndërtuesi

Progeen shpk është një shoqëri ndërtimi e themeluar në vitin 2013 e cila kryen veprimtarinë e saj si investitore në tregun e godinave të banimit por edhe si kontraktore e përgjithshme me referenca të shkëlqyera punësh për shoqëri e organizata ndërkombëtare.

Lexo më shumë

Broshura

X

Na Kontaktoni

Rezervoni një telefonatë

: