Apartamenti 511

You are here

Apartamenti 511 ndodhet ne katin e peste te banimit ne Rezidencen IRIS. Ai eshte i perbere prej 3 dhoma, nje kuzhine, dy tualete dhe nje dhome tharje. Apartamenti ka gjithashtu nje verande te bollshme dhe salloni i tij eshte i Orientuar nga Veri-Lindja me 2 dhoma, ndersa njera prej dhomave ka orientimin Veri-Perendim.  

Tipi:
3+1
Shkalla:
01
Kati:
05
Sipërfaqe Totale:
124.22m2
Sipërfaqe Apartamenti:
109.16 m2
Sipërfaqe e Përbashkët:
15.06 m2
Sipërfaqe Verande:
54.64 m2
Kuota:
17.49m
Harta e Katit :

Apartamenti i zgjedhur

Apartamente në shitje

Apartamente të Ngjashme

Kati
05
Tipi
3+1
Sipërfaqe
124.22m2
Çmimi
130320 €

Ndërtuesi

Progeen shpk është një shoqëri ndërtimi e themeluar në vitin 2013 e cila kryen veprimtarinë e saj si investitore në tregun e godinave të banimit por edhe si kontraktore e përgjithshme me referenca të shkëlqyera punësh për shoqëri e organizata ndërkombëtare.

Lexo më shumë

Broshura

X

Na Kontaktoni

Rezervoni një telefonatë

: