Apartamenti 612

You are here

Apartament 1+1 në shitje në zonën e Oxhakut me sipërfaqe totale prej 78.21 m2 me një tualet, një depo dhe një llozhë. Ai ndodhet në katin e gjashtë dhe ka orientim jug-perëndim.

 

Tipi:
1+1
Shkalla:
01
Kati:
06
Orientimi:
Jug - Perëndim
Sipërfaqe Totale:
78.21m2
Sipërfaqe Apartamenti:
68.73 m2
Sipërfaqe e Përbashkët:
9.48 m2
Kuota:
20.79m

Apartamenti i zgjedhur

Apartamente në shitje

Apartamente të Ngjashme

Kati
01
Tipi
1+1
Sipërfaqe
77.38m2
Çmimi
64230 €
Kati
06
Tipi
1+1
Sipërfaqe
78.21m2
Çmimi
64910 €
Kati
02
Tipi
1+1
Sipërfaqe
81.84m2
Çmimi
67930 €
Kati
03
Tipi
1+1
Sipërfaqe
81.84m2
Çmimi
67930 €
Kati
06
Tipi
1+1
Sipërfaqe
83.03m2
Çmimi
68910 €
Kati
03
Tipi
1+1
Sipërfaqe
84.13m2
Çmimi
69830 €
Kati
04
Tipi
1+1
Sipërfaqe
84.13m2
Çmimi
69830 €

Ndërtuesi

Progeen shpk është një shoqëri ndërtimi e themeluar në vitin 2013 e cila kryen veprimtarinë e saj si investitore në tregun e godinave të banimit por edhe si kontraktore e përgjithshme me referenca të shkëlqyera punësh për shoqëri e organizata ndërkombëtare.

Lexo më shumë

Broshura

X

Na Kontaktoni

Rezervoni një telefonatë

: