Rreth Ndërtuesit

You are here

Progeen shpk është një shoqëri ndërtimi e themeluar në vitin 2013 e cila kryen veprimtarinë e saj si investitore në tregun e godinave të banimit por edhe si kontraktore e përgjithshme me referenca të shkëlqyera punësh për shoqëri e organizata ndërkombëtare.

Progeen drejohet nga inxhinierë, jo biznesmenë. Cilësia e lartë e ndërtimit është synimi kryesor i shoqërisë. Nëpëmjet stafit teknik me përvojë të shkëlqyer nëpër vepra madhore në Shqipëri dhe materialeve cilësore, shoqëria arrin të implementojë zgjidhjet më të mira inxhinierike për të ndërtuar godinat e banimi më komode ku çdo detaj është i menduar mirë.

Rezidenca banimi të tjera të ndërtuara nga Progeen shpk:

 

PROGEEN 1, TEK OXHAKU

Ndërtesë rezidenciale në pjesën lindore të Tiranës Ky ishte projekti i parë i kompanisë si investitor. Ai u ndërtua me standarte ndërtimi shumë të larta dhe synon hapësire të rehatshme dhe ambjet miqësor për komunitetin.

PROGEEN 2, RRUGA “BARDHYL”

Ndërtesë rezidenciale dhe shërbimesh. Rezidenca është një godinë gjashtë katëshe në Unazën e Tiranës në Rrugën Bardhyl me vetem katër kate banimi e përsosur për banim apo për zyra.

RAINBOW, DON BOSKO

Rezidenca Ranibow është e pozicionuar në zonën më të qetë të lagjes Don Bosko. E vendosur në zonën rezidenciale të Don Boskos në rrugën Albanopol, ajo është konceptuar të ofrojë një shtëpi komode...

 

Ndërtuesi

Progeen shpk është një shoqëri ndërtimi e themeluar në vitin 2013 e cila kryen veprimtarinë e saj si investitore në tregun e godinave të banimit por edhe si kontraktore e përgjithshme me referenca të shkëlqyera punësh për shoqëri e organizata ndërkombëtare.

Lexo më shumë

Broshura

X

Na Kontaktoni