REZIDENCA IRIS

Rezidenca Iris ndodhet në zonën e “Oxhakut” pranë kryqëzimit të Rrugës “Zihni Sako” me Rrugën “Xhanfize Keko” vetëm 2.4 km nga qendra e Tiranës dhe 1 km nga Rruga “Bardhyl”. Kjo është një zonë shumë e gjallë e cila ofron të gjitha shërbimet rezidenciale të nevojshme.

Rezidenca Iris është godina e parë, pjesë përbërëse e një blloku banimi me tre godina të ngjashme në arkitekturë dhe funksionalitet. Ky bllok është konceptuar si një bllok modern me godina 7 dhe 8 katëshe ku funksioni kryesor është banimi por duke lënë edhe hapësira të nevojshme për shërbime, zyra dyqane dhe një kat hotelerie. Gjithashtu në funksion të shërbimeve të mësipërme janë edhe 2 kate parkimi nëntokësor.

INFRASTRUKTURA

Godina do të ketë të gjithë infrastrukturën e nevojshme për personat me aftësi të kufizuar, ndriçim, hapësira pushimi, dhe sipërfaqe të përbashkëta për një jetë komunitare të rehatshme.

 

 

PLANIMETRITË

Iris do të ofrojë apartamente 1+1, apartamente 2+1, 3+1 dhe garsoniera. Gjithashtu do të ofrohen ambjente për dyqane dhe zyra. Planimetritë janë të mirëorganizuara dhe me hapësira optimale. Janë shumë komode si për familjet e vogla edhe për ato të mëdha.

DETAJET ARKITEKTONIKE

Fasada e godinës do të ketë ngjyra neutrale me kontrast të butë për t’i mbijetuar ndryshimeve të trendeve të kohës. Dritaret e vetratat e janë të stilit Francez me vendet e posaçme për vazo me lule për t’i shtuar elementët natyralë. Kangjellat dekorative dhe parapetet metalikë të ballkoneve janë projektuar si zgjidhje e veçantë arkitektonike, si edhe si element sigurie për të gjitha moshat.

 

Termoizolim tërësor

Shtëpi e freskët në verë dhe e ngrohtë në dimër. Termoizolimi në rezidencën Iris realizohet nga një ndërthurje sistemesh inxhinierike të cilat së bashku arrijnë efikasitetin më të lartë.

Ventilim i pavarur

Puset teknike individuale eliminojnë qarkullimin e aromave ndërmjet apartamenteve prej tubave të ajërimit të kuzhinës apo të tualeteve.

Izolim Akustik

Rehatia është e lidhur ngushtë me qetësinë e privacinë. Muratura e dyfishtë me një shtresë lesh guri ndërmjet apratamenteve është aplikuar për izolim akustik maksimal.

Hapësira për Panele Diellore

Tarraca e rezidencës është e konceptuar pjesërisht si një hapësirë e përbashkët shplodhëse dhe pjesërisht me sipërfaqe të posaçme për panele diellore për secilin apartament.

PRIORITETI YNË

Cilësia e lartë e ndërtimit

Rezidenca IRIS është konceptuar me standartet më të
larta të ndërtimit në vend.
Termoizolimi tërësor, izolimi akustik maksimal, ventilimi individual së bashku me detajet e tjera inxhinierike e materialet më të mira janë mjetet tona krzesore të përdorura për të ndërtur apartamente sa më të rehatshme.

Vendndodhja e Objektit

Ndërtuesi

Progeen shpk është një shoqëri ndërtimi e themeluar në vitin 2013 e cila kryen veprimtarinë e saj si investitore në tregun e godinave të banimit por edhe si kontraktore e përgjithshme me referenca të shkëlqyera punësh për shoqëri e organizata ndërkombëtare.

Lexo më shumë

Broshura

X

Na Kontaktoni