Pyetje të Shpeshta

You are here

Rezidenca Iris është në ndërtim. Afatin maksimal të punimeve e ka Prill 2021.

Duke qënë se godina është në ndërtim, nuk kanë ende hipotekën. Në përvojën tonë të mëparshme, pas daljes së lejes së shfrytëzimit, dalja e çertifikatës së pronësisë vonon 2-3 muaj.

Rezidenca Iris ka një kat ambiente tregtare, 6 kate banimi dhe 2 kate parkimi nëntokësor.

Apartamentet 1+1 varjojne nga 77-84 m2.

Apartamentet 2+1 varjojne nga 97-110 m2.

Postet e parkimit në Rezidencën Iris blihen veç apartamentit. Ato ofrohen me çmim preferencial për banorët.

Po. Kemi apartamente të përfunduara në objektin Progeen 2 në Rrugën “Bardhyl” dhe në Rezidencën Rainbow në lagjen “Don Bosko”.

Po, kemi bashkëpunim me Bankën Kombëtare Tregtare, por fatkeqsisht nuk kemi me kolateral ne dispozicion per te ofruar. Ekziston vetem mundesia e financimit nepermjet kolateralit tuaj me kushtin e zevendesimit te tij ne momentin qe perfundon ndertimi dhe del certifikata e pronesise. 

Progeen ofron plane të arsyeshme pagesash për rezervimin e apartamenteve sipas një skeduli që progreson me progresin e ndërtimit. Ju mund ta shihni ne detaje duke klikuar këtu.

Çmimi i apartamenteve është 860 Eur/m2.

Ndërtuesi

Progeen shpk është një shoqëri ndërtimi e themeluar në vitin 2013 e cila kryen veprimtarinë e saj si investitore në tregun e godinave të banimit por edhe si kontraktore e përgjithshme me referenca të shkëlqyera punësh për shoqëri e organizata ndërkombëtare.

Lexo më shumë

Broshura

X

Na Kontaktoni