Vendndodhja

You are here

Rezidenca Iris ndodhet në zonën e Oxhakut pranë kryqëzimit të Rrugës “Zihni Sako” me Rrugën “Xhanfize Keko” vetëm 2.4 km nga qendra e Tiranës dhe 1 km nga Rruga “Bardhyl”. Në një zonë shumë të gjallë e cila ofron të gjithë shërbimet rezidenciale të nevojshme.

Shkolla, kopshte e çerdhe – është shumë e thjeshtë të rrisësh fëmijë në zonën e Oxhakut prej afërsisë me institucionet arsimore shkollore e parashkollore si publike, ashtu edhe private.

Shëndetësia – Në afërsi të zonës ndodhen njësitë qëndrat spitalore më të rëndësishme në vend si QSUT etj, klinika të ndryshme etj. Gjithashtu në afërsi të zonës gjenden edhe fusha sportive të cilat përveç malit të dajtit japin mundësinë e një jete të shëndetshe me aktivitet.

Infrakstruktura - Zona ka një plan zhvillimi shumë të mirë me rrugë të ndërmjetme e obejkte banimi në fomë blloqesh të rregullta. Momentalisht kjo zonë është një nga më të kërkuarat e Tiranës.

Transporti – Zona është lehtësisht e aksesueshme me transport publik nga qëndra e Tiranës nepërmjet disa linjash të transportit urban.

Parkimi – Nëse zgjidhni të përdorni makinën në të përditshmen tuaj, rezidenca ka dy kate parkim nëntokësor me poste të cilat shiten shtesë. Megjithëse sot është relativisht e lehtë të parkosh në zonë, numri i makinave në Tiranë po rritet shumë shpejtë. Parkimet janë pronat të cilat kanë rritjen më të lartë vjetore të vlerës financiare në Tiranë.

Ndërtuesi

Progeen shpk është një shoqëri ndërtimi e themeluar në vitin 2013 e cila kryen veprimtarinë e saj si investitore në tregun e godinave të banimit por edhe si kontraktore e përgjithshme me referenca të shkëlqyera punësh për shoqëri e organizata ndërkombëtare.

Lexo më shumë

Broshura

X

Na Kontaktoni